Conference Schedule


Friday, June 7, 2019

Preconference Workshops (Additional Fee)

7:30–8:30 am

Early registration for morning preconference participants only

8:30 am–4:00 pm

Registration open for all participants

8:30 am-Noon

Preconference Workshop

10:00 am–8:00 pm

Vendor Exhibit displays open

1:00–4:30 pm

Preconference Workshops

3:00–8:00 pm

Poster sessions

5:00–5:20 pm

Conference welcome

5:20–6:30 pm

Opening plenary session:
Understanding and Promoting Student Engagement in Today's Varied Teaching Contexts

6:30–8:00 pm

Registration open for all participants

6:30–8:00 pm

Reception and poster presentations: meet & greet colleagues, presenters, exhibitors, and peruse many poster sessions

8:00 pm

Dinner and evening on your own

 

Saturday, June 8, 2019

7:30 am–2:00 pm

Registration open

7:30–8:30 am

Continental breakfast

8:00 am–5:00 pm

Exhibit displays open

8:45–9:45 am

60-minute Concurrent sessions

8:45–10:00 am

20-minute Concurrent sessions

10:15–11:15 am

60-minute Concurrent sessions

10:15–11:15 am

20-minute Concurrent sessions

11:30 am–12:30 pm

Lunch

12:45–1:45 pm

60-minute Concurrent sessions

12:45–2:00 pm

20-minute Concurrent sessions

2:15–3:15 pm

60-minute Concurrent sessions

2:15–3:30 pm

20-minute Concurrent sessions

3:45–4:45 pm

60-minute Concurrent sessions

3:45–4:45 pm

20-minute Concurrent sessions

5:00 pm

Evening Plenary Session:
Effective Strategies for Deep and Flexible Learning

6:15 pm

Dinner and evening on your own

 

Sunday, June 9, 2019

7:30 am–Noon

Registration open

7:30–8:30 am

Continental breakfast

8:30–9:30 am

60-minute Concurrent sessions

8:30–9:30 am

20-minute Concurrent sessions

9:45–10:45 am

60-minute Concurrent sessions

9:45–10:45 am

20-minute Concurrent sessions

11:00 am–Noon

Closing plenary session:
Disability Inclusion and Diversity in the Classroom

Noon–1:00 pm

Lunch